Duminica 8 Septembrie

Capacele de canal se fură la Cluj-Napoca și în timpul zilei

 

Mai multe capace de canal au fost furate de pe două străzi din Cluj-Napoca, în cursul zilei de sămbătă, 28 septembrie. 

 

Reprezentanții Companiei de Apă Someș susțin că sezonul furturilor de capace începe ”în lunile octombrie - martie, cu vârfuri în decembrie- februarie.

 

Deocamdata inceputul este timid, sambata au fost sustrase doar sase capace - 2 de pe Ploiesti si 4 de pe Bistritei - ceea ce face situatia de acum mai neobisnuita este faptul ca cele de pe Ploiesti au fost sustrase in timpul zilei, din coincidenta personalul nostru din sector trecand pe acea strada de dimineata si apoi la pranz la o noua trecere a constatat lipsa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei, Lucian Croitoru.

 

Reamintim pe aceasta cale Asociaţiilor/Comitetelor de locatari/proprietari, că administrarea căminelor de vizitare situate pe reţelele interioare, inclusiv a capacelor, cade în sarcina lor, multe cazuri de sustrageri a ”capacelor de canal” avand loc pe aceste portiuni. În interesul sigurantei cetăţenilor, rugăm administraţiile Asociaţiilor de locatari/proprietari să rezolve astfel de probleme cu operativitate”, a msi spus Croitoru.

Comentarii Facebook