Sambata 26 Octombrie

Capre sfâșiate de un animal sălbatic, într-o gospodărie din Cluj! Gardul nu a oprit deloc fiara: ,,Nu-mi explic ce poate fi” - FOTO


Patru capre au fost ucise  de un animal sălbatic în noaptea de marți spre miercuri, în comuna clujeană Recea Cristur.

Animalul sălbatic a dat atacul în gospodăria unui localnic și, deși locul în care erau ținute caprele era împrejmuit cu un gard de lemn, acest lucru nu a fost suficient. 

Păgubitul spune că, cel mai probabi, fiara a escaladat gardul și a reușit să ajungă la bietele animale.

„Le-a omorat pe toate patru. Le-a mâncat doar organele apoi le-a abandonat. Nu-mi explic ce poate fi…urs, șacal, lup…”, a declarat localnicul, potrivit dejeanul.ro.

1_0_0_1729691808_09903.jpg

Specialiștii susțin că, cel mai probabil, un urs a fost responsabil pentru atac, astfel de animale fiind observate recent în zonă.

Cei care se ocupă de fondul de vânătoare spun că e posibil să fie vorba chiar de ursul fugărit pe străzile din Dej la începutul verii.  Animalul a fost văzut atunci și  în zona Panticeu – Recea Cristur.

Clujeanul care și-a pierdut animalele în atac a anunțat deja autoritățile în sperața că va reuși să obțină despăgubiri.

1_0_0_1729691808_08930.jpg

Amintim că, în urmă cu o săptămână, un urs a dat atacul în localitatea Pâglișa din comuna Dăbâca. Două vițele au fost sfâșiate atunci de fiară.

Un urs a făcut prăpăd într-o localitate din Cluj! Mai multe animale, sfâșiate de fiară: ,,În scurt timp ne așteptăm să intre în sat” - FOTO

Comentarii Facebook