Vineri 20 Septembrie

Care este starea gazonului de pe Cluj Arena, după UNTOLD. Se lucrează contracronometru pentru a pregăti terenul pentru meciul Universității Cluj


Autoritățile locale lucrează contra cronometru pentru a pregăti gazonul de pe Cluj-Arena pentru meciul dintre Universitatea Cluj și Sepsi care va avea loc lunea viitoare. 

Pregătirea pentru festival a durat 21 de zile, iar autoritățile au doar 7 zile la dispoziție pentru organizarea în condiții optime a meciului din data de 19 august.

S-a constat deja că starea gazonului este una bună, acesta neefind afectat în mod semnificativ de derularea evenimentului muzical, anunță reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

,,De azi intrăm într-o cursă contracronometru până în data de 19 august, când avem meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj și OSK Sepsi, până când trebuie să aducem stadionul în starea inițială, cu tot ce presupune un meci de fotbal derulat conform reglementărilor în vigoare, inclusiv un gazon în condiții optime, scaune montate, panouri de plexiglas etc.", a declarat Radu Rațiu, directorul executiv al Direcției de Administrare și Exploatare a Cluj Arena.

Comentarii Facebook