Sambata 21 Septembrie

Cartierul Mănăștur, sub asediul gunoaielor! Clujenii se tem că zona se transformă în mahala: „Oamenii străzii au rupt din vegetație și au împrejmuit zona”


Cartierul Mănăștur pare a fi sub asediul gunoaielor, din cauza persoanelor fără adăpost care nu țin cont de nimic. În ultima perioadă au apărut tot mai multe sesizări în legătură haosul generat de oamenii străzii care lasă în urma lor focare de infecție. 

Un clujean susține că pe strada Almașului,  într-o zonă mai retrasă, și-a făcut casă un grup de oameni ai străzii. 

Profitând că zona nu este curățată de vegetație și sunt câțiva copaci, persoanele respective ar fi depozitat diverse deșeuri, saltele sau mâncare în proximitatea unor blocuri. 

Clujeanul susține că persoanele care își fac veacul în zonă au imprejmuit bucata de teren cu bețe și crengi, ca să se asigure că nimeni nu-i deranjează. 

Dorim să vă sesizăm asupra faptului că în cartierul Mănăștur, strada Almașului (între nr. 4 și nr. 6), mai precis lângă Centrala de Termoficare, unde este o zonă mai retrasă și în ultimii ani din ce în ce mai împădurită și necurățată de vegetație, probabil oameni ai străzii sau rromi care dorm uneori sub cerul liber aici, au depozitat tot felul de deșeuri constând în saltele, pungi cu gunoaie, mâncare etc.

Ba chiar au rupt din vegetație și și-au împrejmuit zona, probabil ca să nu mai treacă persoane prin această arie și să le deranjeze “lucrurile”. Rugăm să interveniți prin compartimentul de specialitate, pentru curățarea perimetrului și, eventual, efectuarea de demersuri pentru a-i disloca pe aceștia, pentru a nu transforma această zonă într-o mahala.”, a transmis un clujean, înstr-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 


Comentarii Facebook