Miercuri 18 Septembrie

Casele părăsite din Cluj-Napoca, invadate de oamenii străzii: „Fac gălăgie și încep să construiască locuințe improvizate în jur”


Un clujean care locuiește în cartierul Sopor susține că, în urmă cu un an, o casă părăsită din apropiere a fost invadată de oamenii străzii. Problema este că, după ce s-au acomodat cu peisajul, persoanele care s-au adăpostit în casa părăsită din Sopor și-au invitat și alți prieteni. 

Astfel, curtea casei s-a umplut de indivizi dubioși care au început să construiască de zor locuințe improvizate. Clujeanul care a reclamat problema se teme că zona ar putea deveni un magnet pentru cei fără adăpost, dacă autoritățile nu intervin. 

În urmă cu cel puțin un an, s-a mutat o familie de persoane fără adăpost într-o casă părăsită de pe deal. Recent, am observat că, în jurul casei, mai apărut și alte persoane fără adăpost, care fac foarte multă gălăgie, încep să construiască locuințe improvizate.

Vă rog să luați măsurile legale necesare pentru expulzarea lor, altminteri zona respectivă riscă să devină o similară celei de la Pata Rât.”, a transmis clujeanul.

Comentarii Facebook