Cât de receptivă e administrația locală la problemele clujenilor: „Așa arată trotuarul în cartierul Mănăștur/Nu mai avem acces pe nicăieri”


Clujenii care locuiesc în Cartierul Mănăștur, pe Calea Florești, spun că își pun zilnic viața în pericol, circulând pe un trotuar degradat, pe care parchează constant, neregulamentar, șoferii. 

Vorbim despre trotuarul de pe Calea Florești 56A, care făcea legătura cu strada Arinilor, lăsat în stadiul de degradare pe parcursul întregului an, fără intervenția autorităților competente.

„Așa arată trotuarul în cartierul Mănăștur și așa a fost tot anul În Calea Florești 56A. Trotuar De care s-a apucat Primăria Cluj și ulterior au mințit că nu aparține de ei. Acest trotuar din calea Florești Făcea legătura cu strada Arinilor nr 15 și cu r.e.n.e.l.-ul.

După ce s-a cârtit towerul USMW-ului nu mai avem acces pe nicăieri, transport în comun au cerut mai mulți locuitori pe str. Arinilor, dar na metropoliciunea a fost mai importantă.

Totodată arătăm că trotuarul menționat în permanență e plin de mașini punând în pericol viețile pietonilor care trebuie să circule între mașini”, a semnalat un clujean pentru Știri de Cluj. 

ioi.jpeg

Comentarii Facebook