„Căutătorii de comori” din Cluj lovesc din nou! Scormonesc prin gunoaie după PET-uri și lasă deșeurile pe străzi: „E o rușine. Parcările sunt mizerabile”


„Căutătorii de comori” care dau iama în gunoaiele clujenilor pentru a colecta  PET-uri și sticle reciclabile fac ravagii pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca. 

Oamenii caută fără oprire ambalajele cu simbolul SGR (Sistemul de Garanție Returnare) pe care le duc mai apoi la centrele de colectare pentru a face un ban în plus. 

Pentru mulți, căutatul în tomberoane după PET-uri și sticle reciclabile a devenit un adevărat job, fiind principalul mijloc de subzistență. Cu toate acestea, cei care practică această „meserie” nu dau doi bani pe adevăratul scop al programului SGR și lasă în urma lor un adevărat dezastru. 

Un clujean susține că „reciclatorii” Clujului au reușit să transforme Bulevardul Nicolae Titulescu într-o zonă mizerabilă. El a relatat că punctele gospodărești și parcările din apropiere sunt pline de deșeuri din cauza cetățenilor „activi în domeniul scormonitului în gunoaie”.

Punct gospodăresc - Titulescu 165 - o rușineeeee! Din cauza "căutătorilor de comori", punctul gospodăresc și parcările din zonă sunt mizerabile. Este inadmisibil să nu luați măsuri.

De luni de zile, pubelele destinate deșeurilor reciclabile sunt devastate sistematic de cetățeni activi în domeniul scormonitului în gunoaie. În plus, adesea se depozitează deșeuri voluminoase.

Oare e chiar atât de greu să monitorizați video parcarea și punctul gospodăresc? Aștept soluții urgente!”, a transmis clujeanul. 

Comentarii Facebook