Duminica 8 Septembrie

Caz cumplit în Ardeal! Bărbat de 88 de ani, agresat în repetate rânduri de propriul nepot


Un tânăr de 27 de ani din județul Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a încălcat un ordin de protecție prin care îi era interzis să se apropie de bunicul său. Bărbatul în vârstă de 88 de ani a fost bătut în repetate rânduri de către nepotul său. 

La data de 21 iulie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate într-o cauză penală aflată în instrumentarea polițiștilor Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 27 de ani din Maieru, cercetat pentru încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, potrivit polițiștilor bistrițeni.

Octogenarul fusese agresat de către nepotul său și cu o seară înainte, când polițiștii bistrițeni au fost somați să intervină. 

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 88 de ani din Maieru și au solicitat prezența unui echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, din verificările efectuate a reieșit faptul că bătrânul ar fi fost agresat, în repetate rânduri, de bărbatul de 27 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie, iar împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu, în seara de 20 iulie a.c..

În dimineața de 21 iulie a.c., în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe tânărul de 27 de ani la domiciliul bătrânului, deși avea obligația să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de acesta”, potrivit reprezentanților IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Comentarii Facebook