Sambata 5 Octombrie

Caz cumplit în Ardeal: Un bărbat a fost găsit fără suflare pe un câmp! Se prespune că a fost atacat de un urs


Un caz înfiorător a avut loc în urmă cu două zile, în apropierea unei localități din Ardeal, unde un bărbat a fost găsit fără suflare, ipoteza principală fiind că a fost atacat de un urs. 

Totul s-a întâmplat pe un câmp în apropierea localității Băgaciu, județul Mureș. Un bărbat de 71 de ani ce era îngrijitor la o stână a fost găsit mort în urmă cu două zile. Autoritățile iau în calcul mai multe variante, însă principala ipoteză este aceea că omul ar fi fost ucis de un urs. 

În aceste momente, trupul neînsuflețit al bărbatului se află la Institutul de Medicină Legală, urmând ca raportul medico-legal să stabilească cu exactitate cauza morții.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18:00, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe un câmp aflat în extravilanul localităţii Băgaciu a fost identificată o persoană decedată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat trupul unui bărbat de 71 de ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, produse de un posibil atac al unui animal sălbatic.

Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul.

De asemenea, în cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar continuării verificărilor, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, aflat sub supravegherea unităţii de parchet competente", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, potrivit Agerpres.

Comentarii Facebook