Caz revoltător în Borhanci! Un individ periculos hărțuiește oamenii din autobuze și stații: „Mă scuipă când trec pe lângă el. S-a legat și de copii”


În ultima perioadă, au fost semnalate tot mai multe cazuri de hărțuire sexuală în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca. Fenomenul pare să ia amploare de la un an la altul, iar pasagerii se tem pentru siguranța lor.

O clujeancă din cartierul Borhanci a relatat că, pe ruta liniilor de autobuz 30 și M13, circulă un bărbat care hărțuiește oameni din mijloacele de transport sau din stații. Ea a relatat că bărbatul pare să aibă probleme mintale și poate reprezenta un pericol pentru cei care intră în contact cu el. De asemenea, clujeanca a dezvăluit că bărbatul îi arată semne obscene și se face că o scuipă de fiecare dată când trece pe lângă el. Mai mult, individul ar fi fost reclamat și de alte persoane, însă autoritățile ar fi refuzat să ia măsuri în acest sens motivând că au fost prea puține sesizări în acest caz. 

De câțiva ani în zona Borhanci și capăt linie Constantin Brâncuși circulă un individ cu comportament necivilizat care cel puțin mie îmi face gesturi obscene și se uită foarte urât și agresiv la mine din senin și se face că mă scuipă de oricâte ori trec pe lângă el, chiar și în autobuz uneori. Îmi era frică de el mai ales când mă trezeam doar eu cu el pe stradă fiind nevoită să trec pe lângă el, el scuipând în continuare și făcând gesturi agresive. Azi am coborât din 32 la ora 17:30 aproximativ, ultima stație și așteptam autobuzul 20 către Borhanci când el era acolo și îmi făcea semne disperate să mă uit la el, în timp ce el se uita urât, încerca să vorbească, și se ținea de penis și tot își arăta organul genital prin pantaloni. Nu mi se pare deloc normal să fiu supusă la așa ceva atât eu cât și alte persoane care pot interacționa cu el..pe stradă mai sunt și copii, alte persoane în vârstă dar nu are nicio jenă în a se exprima așa. Sunt sigură că mai aveți și alte plângeri legate de respectivul. Au postat oamenii pe grup că au fost acostați copii de către el și alte persoane în autobuz de-a lungul anilor pe strada Borhanciului, în special, dar și la capăt de Brâncuși. Pericol public, nu se știe când poate degenera.”, a semnalat clujeanca. 

Aceasta a solicitat sprijinul Primăriei Cluj-Napoca în acest sens.

Nu știu ce mai așteptați în legătură cu el. S-au făcut sesizări pe My Cluj și la poliție încă de acum 2 ani.. Poliția nu a făcut nimic deși erau mai multe plângeri.. au invocat ca sunt prea puține plângeri. Cum e posibil să se sustragă așa? Am scris și la CTP că circulă gratuit cu autobuzele, șoferii îl cunosc toți și îl tolerează. Ar trebui să fie exclus din mijloacele de transport în comun având în vedere comportamentul din bus și din stațiile de așteptare. S-a legat și de copii în autobuz, mame cu copii pe stradă, femei singure pe strada cum sunt eu... Aștept răspuns, așa nu se mai poate”, a conchis femeia.


Comentarii Facebook