Miercuri 2 Octombrie

Caz șocant în Parcul Stadion din Cluj! Copilaș dus la joacă, molestat de un individ: „Este în stare de șoc. Părinții nu pot supraveghea tot timpul copilul”


Un incident de-a dreptul șocant a avut loc marți, 1 octombrie 2024, în Parcul Stadion din Cluj-Napoca. O mămică susține că fiul ei a fost pipăit de un individ dubios care încerca să-l ademenească cu jocuri video și să-l ducă la el acasă. 

Conform femeii, micuțul se juca într-unul dintre castele special amenajate pentru copii în parc. În acea zonă, părinții au o vizibilitate redusă asupra copiilor lor. Din acest motiv, bărbatul ar fi profitat și ar fi intrat imediat în vorbă cu micuțul. 

În momentul în care femeia a observat că fiul ei este pipăit, individul dubios a luat-o la fugă. 

Femeia susține că atât ea cât și minorul sunt în stare de șoc după cele întâmplate și a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să desființeze castelele care reduc vizibilitatea sau să intensifice prezența Poliției Locale în zonă. 

De asemenea, clujeanca susține că mai multe persoane fără adăpost dorm în castelele în care copiii se joacă. 

Ieri, în data de 2024.10.01, între orele 16-17, în parcul de joacă de lângă Cluj Arena, un adult de sex masculin, în cetatea de joacă, l-a abordat pe fiul meu cu tentă sexuală. Nu a vrut să-l lase să iasă din cetate și l-a pipăit. După scurt timp, l-am observat și individul a luat-o la fugă. Copilul este în stare de șoc, la fel și noi, deoarece nu ne putem imagina că se poate întâmpla acest lucru în centrul Clujului.

Vă rog frumos să luați măsuri, ori să puneți în orele de vârf poliția locală, ori să desființați acel castel în care părinții nu pot supraveghea tot timpul copilul, acest lucru fiind un avantaj pentru acești prădători sexuali.

Menționez că individul a vrut să-l ademenească pe fiul meu cu un joc pe calculator și să-l ducă acasă la el. Vă rog frumos să luați măsuri cât mai repede. Zilele următoare voi merge din nou acolo, poate îl văd și îi voi face poze pe care vi le voi trimite. Multă sănătate!

Azi dimineață am trecut din nou pe acolo și am observat doi bărbați care au dormit în castel, aveau plapuma cu ei, iar când au ieșit, au urinat lângă castel, în public.”, a semnalat o mămică într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook