Ce a găsit o clujeancă în „roșiile țărănești” de la un supermarket din Cluj. Femeia a fost șocată de situație: „Curgea din ele” - FOTO
O clujeancă a trăit șocul vieții după ce a cumpărat un kilogram de „roșii țărănești” de la un celebru lanț de supermarketuri din oraș. Femeia spune că după ce a tăiat o roșie a observat cum din aceasta curgea o masă ce părea să semene cu gelatina, puțin lipicioasă.
„Rosii țărănești, curge din ele ca o gelatină”, a relatat clujeanca pe o rețea de socializare.
Acum este sezonul perfect pentru cumpărarea legumelor de la piață, mulți au întrebat-o de ce nu cumpără de la producători locali:
„Nu înțeleg de ce cumpărați de la ei,când acum sunt roșii de grădină la piață, de la producători locali!”/„Sunt atâția țărani ce nu pot vinde produsele. De ce nu cumpărați de la ei?”.
Însă, alții au avut probleme mari și cu un banal cofraj de ouă: „Aceeași problemă am pățit-o cu ouăle a 3-a oară într-o săptămână. Din cofraj de 10 ouă am păstrat câte 1 din fiecare, restul le-am aruncat, puțeau, aveau albuș galben și niște urme asemănătoare cu niște intestine subțiri Urmează ANSVSA, nu e normal. V-aș sugera sa faceți la fel să se pună pe treabă. Deja e bătaie de joc și unii te otrăvesc pe bani și cu acte în regulă”.
36 Comentarii
Cum pulbere sa arate rosiile? E prima data cand vede rosii sau ce pana mea? Gelatina aia e perfect normala, are in ea substante naturale care tin semintele sa nu incolteasca in interiorul fructului. Da in gropi de proasta ce e.
Fata tanara si sexy ofer escorta in Cluj-Napoca si imprejurimi
Noua in domeniu, studenta, 20 de ani, 1.72, slim, 55kg, sani mari si naturali, bruneta, ochi albastrii, fara tatuaje, par lung, fund sexi si bombat, ofer masaj erotic si alte servicii complete. ( accept si cuplu )
Numai pe whatsapp: 40701227636 sau fa-ti cont pe telegram… Citeste mai departe
cumperi carne de la magazin (inclusiv cele ale producatorilor locali) si o tii doua zile in frigider; cand o scoti, ajunge direct la gunoi, fiindca pute a hoit de-ti ia nasul
@nelu v.: nu se poate generaliza. daca te informezi putin despre producator si originea carnii, ajungi sa iti dai seama rapid care sunt ok. de regula, trebuie citita eticheta, data la care a fost sacrificat animalul, etc. nu sunt chestiuni complicate deloc, dar romanul e prea grabit sa isi ia 2 minute din viata pentru binele sau. exista carne foarte… Citeste mai departe
@.: Protectia consumatorului aduna doar spaga.
Noi cumparam numa' oua de Bucovina. Sunt dezinfectate cu atentie, apoi dezhidratate si pictate. Cele mai scumpe sunt ornate cu margelute. Dezavantajul mare e ca trebuie hidratate cateva zile inainte de folosire, avantajul e ca nu-ti trebuie frigider pentru pastrare. Am mai cumparat si unele de lemn, dar nu ne-am prins inca cum se mananca.
Oul ala e facut de o gaina sanatoasa cu o viata sexuala activa, cam asa trebuie sa arate.
@Alex: Pe oul ala a stat gaina 24 de ore la clocit. Sau a stat in caldura oul undeva, si a inceput sa creasca puiul in ou.
@ : Nu sti ce vorbesti, ala e un ou proaspat, chestiile alea doua albe nu sunt ce crede lumea, nu e de la cocos, nu e cordon ombilical e salaza, fantastic. Salazele(chalaza) sunt doua si fixeaza galbenusul in mijlocul oului, il fereste de socuri. Odata spart salaza se comporta ca orice arc, se strang si arata asa.
Cei care au crescut la sat rad… Citeste mai departe
Si eu stiu ca acea membrana tine galbenusul de ou... informati-va si nu mai credeti orice tampenie, inclusiv cu rosia, sunt rosii mai vechi sau care incep sa se dezhidrateze, e normal sa aiba partea respectiva mai gelatinoasa, depinde si cat de verde a fost culeasa rosia aia si daca s-a copt la magazin sau pe planta...
Toata lumea se crede… Citeste mai departe
Cam asta e mult laudata calitate de la fermierii din Romania. Tepe peste tepe.
Fereasca Dumneze, PROASTELE astea nu au vazut pana acum rosii si oua? De pe grup de mamici e preluat?
@georgian: Rosiile alea au fost culese verzi (poate date si cu chimicale care sa le inroseasca mai repede), si au stat mai mult de o saptamana asa. Tu esti aici prostul care nu stie cum trebuie sa fie o rosie. Eu am mancat rosii de la tara (bunici/parinti) sute de kile, si niciuna nu avea asa.
@ : o trabuit sa mananci sute de kile ca sa dai seama niciuna stricata.
@georgian: :))))
Socul vieții....
Intestine in albus hahaha, doamne ce cretini. Oul ala e perfect ok.
@hsdhs: E fecundat. Iar striatiile de pe galbenus nu-s intestine. Da noh, pt astia care n-or avut bunici la tara sau mancat oua de casa aparent e otrava, lol.
@. : Unii mananca ou aproape clocit. Dar bunicii mei de la tara nu mancau niciodata ou pe care a stat gaina cateva zile la clocit.
@ : ou fecundat nu inseamna clocit, știi asta?
Iaste slobojul clujenilor în aieștea. Pentru Iel traba să dai 2000€ chirie sau 7000€/m².
Haida ha la Cluj fraierilor. Vă așteptă și Mirciulica bila mică bravo și Luluța ****u și bockalau. Haidati.
După ce vă luăm banii o sa vă spurcam și o să vă supunem vinituri. Veniturilor, ce cotați în cluuuj?
Dați banii dara că v-am primit și stați… Citeste mai departe
@Clujegul: Ce handi....
@Clujegul: Prietene esti in regula?
Nici nu știu de unde să mai cumperi câteva roșii într-adevăr bune. Dacă în market-uri sunt lemnoase/fade, am cumpărat din pmv, cu 13 lei/kg, din acelea mari, contorsionate dar nici poveste să fie gustoase, plus că erau și lemnoase (pereții despartitori erau tari). Cât despre ouă, de la particulari mi-e teamă iar de la market predomina cele cu 2 galbenusuri.… Citeste mai departe
@Maria: da de pulă ce zici? Că oauăle vaz că nu-ți plac, tu
@Mariul: Incearca sa nu te mai lauzi ca-ti place p.u.l.a
@Maria: singurele rosii cat de cat bune la magazine par a fi cele cherry.