Duminica 8 Septembrie

Ce a găsit o clujeancă în „roșiile țărănești” de la un supermarket din Cluj. Femeia a fost șocată de situație: „Curgea din ele” - FOTO


O clujeancă a trăit șocul vieții după ce a cumpărat un kilogram de „roșii țărănești” de la un celebru lanț de supermarketuri din oraș. Femeia spune că după ce a tăiat o roșie a observat cum din aceasta curgea o masă ce părea să semene cu gelatina, puțin lipicioasă. 

„Rosii țărănești, curge din ele ca o gelatină”, a relatat clujeanca pe o rețea de socializare. 

gel1.jpg

Acum este sezonul perfect pentru cumpărarea legumelor de la piață, mulți au întrebat-o de ce nu cumpără de la producători locali:

„Nu înțeleg de ce cumpărați de la ei,când acum sunt roșii de grădină la piață, de la producători locali!”/„Sunt atâția țărani ce nu pot vinde produsele. De ce nu cumpărați de la ei?”.

Însă, alții au avut probleme mari și cu un banal cofraj de ouă: „Aceeași problemă am pățit-o cu ouăle a 3-a oară într-o săptămână. Din cofraj de 10 ouă am păstrat câte 1 din fiecare, restul le-am aruncat, puțeau, aveau albuș galben și niște urme asemănătoare cu niște intestine subțiri Urmează ANSVSA, nu e normal. V-aș sugera sa faceți la fel să se pună pe treabă. Deja e bătaie de joc și unii te otrăvesc pe bani și cu acte în regulă”.

ou1.jpg

Comentarii Facebook