Ce a pățit un politician clujean când a vrut să închirieze o mașină prin Wizz Air: „M-am trezit și fără bani și fără serviciul pe care l-am plătit”


Un politician din Cluj-Napoca a povestit în online prin ce a fost nevoit să treacă atunci când a vrut să închirieze o mașină prin Wizz Air, atenționându-i pe ceilalți cu privire la compania aeriană. 

Fostul consilier local, Ovidiu Călin Cosma a povestit că ajungând în Bergamo, a vrut să închirieze o mașină prin Wizz Air, făcând toate procedurile necesare, în format digital, pentru a putea intra în posesia mașinii, dar a avut parte de o mare surpriză. Când să ridice mașina, i s-a spus că nu se poate, deoarece nu are cardul fizic la el. 

Mare, mare atenție dacă închiriați autoturism prin wizzair. Am pățit-o pe aeroportul din Bergamo, am vrut să închiriez o mașină. Am făcut rezervarea, am achitat, am încheiat o poliță de asigurare suplimentară pentru a nu avea surprize, totul de pe telefonul mobil, în online, plată, rezervare tot digital. Când să ridic mașina, supriză, nu se poate pentru nu aveam cardul fizic la mine.”, a spus Ovidiu Călin Cosma 

De asemenea, politicianul mai spune că are toate cardurile pe telefon, iar în momentul în care a realizat plata pentru închirierea mașinii, culmea, a folosit cardul de pe telefon și nu a fost nici o problemă. Mai mult, acesta declară că cei de la Wizz Air nu i-au dat nici factură fiscală. 

Deși mi-au cerut să plătesc o sumă enormă drept garanție, 950 euro, am zis că asta e, dispuneam de această sumă și eram dispus să-i blochez pentru o zi, atât voiam să mă folosesc de mașina lor, o zi. Toate plățile le fac acum cu cardul, card care este integrat în telefonul meu mobil, telefon care mă identifică în diferite moduri, doar că aici nu s-a putut. 

Am închiriat mașina pe firmă, am plătit de pe firmă, culmea de plătit s-a putut plăti fără să am cardul fizic, și nici măcar factură fiscală nu mi-au dat.”, a subliniat politicianul. 

Astfel, Ovidiu Călin Cosma a sunat la relații cu clienții pentru a schimba titularul cardului, soția sa având cardul fizic la ea, dar până să îl autentifice și să se asigure că el este cel care a făcut rezervarea, ora de ridicare a mașinii a trecut, iar politicianul clujean a rămas și fără bani și fără mașină. 

Bun, megând mai departe, văzând că băiatul de la ghișeu nu vrea să-mi dea cheile de la mașină, deși aveam permis, carte de identitate, pașaport, toate în original, am sunat la relații cu clienții de la wizzair, ca sa schimbe titularul cardului, soția mea, care era cu minea avea cardul fizic la ea. Până să mă autentifice, să-mi găsească rezervarea și alte o grămadă de întrebări și confirmări, supriză. Ora de ridicare a mașinii a trecut cu circa 15 minute, nu mai puteam face această modificare. Mi-au spus sec, nu se mai poate face nimic, nu vă mai putem da mașina și nici nu vă putem rambursa banii. Și uite așa, din niște clauze abuzive, făcând exces de putere, m-am trezit fără bani și fără serviciul pe care l-am plătit.”, a adăugat acesta. 

Comentarii Facebook