Vineri 20 Septembrie

Ce a pățit un șofer clujean în parcarea de la Sala Sporturilor: ,,Am deschis, fără să vreau și am urcat într-o Dacia care era parcată lângă Dusterul meu”


Un clujean a avut parte de o întâmplare mai ciudată în parcarea de la Sala Sporturilor, astăzi, 31 iulie. 

În timp ce se afla în parcarea de la Sala Sporturilor, un clujean care se pregătea să plece cu mașina lui și-a dat seama că, s-a urcat în mașina greșită, asemănătoare lui. 

Aparent cheia de la mașina lui, Duster, se potrivea și la o Dacia MCV. Clujeanul a povestit întâmplarea pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor, ca și avertisment pentru alți oameni să nu pățească același lucru sau să fie jefuiți prin această metodă. 

,,Azi am deschis, fără să vreau, și am urcat într-o Dacia MCV albă care era parcată lângă Dusterul meu alb în parcarea cu plată de la sala sporturilor. Se pare că s-a potrivit codul de la cheie și, nefiind atent, am urcat în mașină. Mi-am dat seama, am coborât și am încercat să închid mașina, dar n-am mai reușit. Am întrebat câțiva oameni de acolo dacă e posesorul mașinii, dar nu am dat de el. Câțiva de acolo s-au amuzat teribil. Postarea are rol de atenționare și de a-mi cere scuze,” a povestit clujeanul.


Comentarii Facebook