Ce e cu toată graba asta? Un clujean a pus în pericol viața tuturor/Nu a avut răbdare și a depășit pe linie continuă - VIDEO


Oare unde ne grăbim cu toții de fiecare dată când urcăm în mașină, de nu mai ținem cont nici de regulile de circulație, dar nici de siguranța celor din jurul nostru și după ne mai și mirăm de gravitatea accidentelor rutiere. 

Iată cum un șofer care conducea o mașină cu numere de Cluj a reușit într-un timp foarte scurt, să pună în pericol viața tuturor celorlalți participanți la trafic doar pentru că nu a avut răbdare și a depășit pe linie continuă. 

Imaginile au fost surprinse de un alt participant la trafic, Astfel, în filmare se poate vedea cum șoferul clujean se grăbește enorm de tare undeva și nu mai ține cont că e linie continuă și nici că din partea opusă vin mașini. Așa că se bagă în depășire, de două ori, la un interval scurt de timp, fiind doar la un pas de a se izbi frontal cu mașinile care circulau regulamentar. 

Șoferul care a surprins aceste momente a publicat imaginile pe un grup din Cluj-Napoca, destinat traficului rutier, iar unii internauți i-au sugerat să meargă cu filmarea și la poliție. 


Comentarii Facebook