Miercuri 16 Octombrie

Ce făceau, de fapt, persoanele îmbrăcate în negru de care s-au speriat clujenii pe malul Someșului, în cartierul Grigorescu? Nu era nimic periculos! VIDEO


Citește și 

VIDEO Ritual ciudat în Cluj-Napoca? Persoane în negru surprinse în timp ce făceau un fel de ceremonii neobișnuite/ UPDATE: Este vorba despre un spectacol - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

După apariția imaginilor care au stârnit curiozitatea și imaginația clujenilor, s-a clarificat că persoanele observate pe malul Someșului făceau parte din spectacolul „The Last Lamentation” al artistei Valentina Medda. Evenimentul artistic se va desfășura miercuri, de la ora 17.30, pe malul râului, oferind o experiență teatrală aparte.

Conform unor surse oficiale, astăzi, 15 octombrie 2024, în jurul orei 15.00, un grup de studenți francezi, băieți și fete, au filmat un videoclip în cartierul Grigorescu din Cluj, pe malul Someșului, având autorizația necesară de la Primăria Cluj. Poliția Locală Cluj-Napoca a verificat la serviciul de autorizări și a confirmat că autorizația este valabilă.

În lipsa informațiilor clare la început, oamenii care au trecut pe malul Someșului în zona Grigorescu au crezut că asistă la un ritual ocult. Grupul îmbrăcat în negru efectua mișcări și incantații ciudate, dând impresia unui eveniment misterios. Martorii au remarcat atmosfera bizară, iar unii au comparat scena cu filme precum „Dune”, spunând că experiența era destul de înfricoșătoare.

Clarificarea a venit de la la reprezentanții IPJ Cluj, care au făcut verificări și au constat că nu este vorba despre nimic periculos, ci doar de filmarea unui material video de către niște studenți pentru organizarea unui spectacol pe malul Someșului. 

Era vorba despre niște studenți care filmau un material video


Reprezentanții IPJ Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că:

„În urma verificărilor preliminare, efectuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca, s-a stabilit că, în cursul zilei de astăzi, 15 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, un grup de studenți ar fi înregistrat un material video cu autorizație de la administrația publică locală, emisă la data de 14 octombrie a.c., în vederea organizării unei manifestări publice”.

Comentarii Facebook