Duminica 8 Septembrie

Ce sfaturi de medici oncologi a primit un pacient din Cluj cu cancer pulmonar în stadiu avansat/Situația e urgentă: aveți alte recomandări pentru el?


Ce sfaturi de medici oncologi a primit un pacient din Cluj aflat într-o situație critică urgentă

Un pacient care se confruntă cu un cancer pulmonar în stadiu avansat și are nevoie urgentă de un oncolog a solicitat sfaturi și recomandări pe o platformă online. Pacientul, care locuiește în Transilvania, cu locația care fluctuează între Târgu Mureș și Cluj, este dispus să călătorească și în alte orașe din România pentru a găsi cel mai bun specialist disponibil.

”Vreau sa imi dati niste sugestii pentru oncologi foarte buni din România. E vorba de un cancer pulmonar în stadiu avansat și e urgent. Eu locuiesc în Transilvania. Locatia mea fluctueaza intre Targu-Mures si Cluj, dar sunt deschis si la doctori din alte parti. Cum am spus mai sus, e vorba de situație urgentă și nu vreau să îmi pierd vremea și resursele limitate cu medici mai puțin pregătiți sau cu mai puțină experiență. Vă rog să îmi dați dacă știți niște nume, orașul din care sunt oamenii și eventual alte detalii utile”, a precizat pacientul.

Iată ce recomandări a primit din partea comunității:

Dr. Bogdan Tănase - Institutul Oncologic București (IOB)

Specializare: Cancer bronhopulmonar

Locație: București

Comentariu: ”Dr. Tănase este recunoscut pentru specializarea sa în cancer bronhopulmonar, având o vastă experiență și rezultate remarcabile în tratarea acestui tip de cancer”.

Dr. Tudor Eliade Ciuleanu - Oncologie Cluj

Specializare: Oncologie generală cu expertiză în cancer pulmonar

Locație: Cluj-Napoca

Comentariu: ”Dr. Ciuleanu este unul dintre cei mai respectați oncologi din Cluj, fiind recomandat de mai mulți pacienți pentru profesionalismul și competența sa în tratarea cancerului”.

Dr. Cristina Crișan - Regina Maria

Specializare: Oncologie

Locație: Cluj-Napoca

Dr. Daniel Ciureșcu 

Specializare: Oncologie

Locații: Brașov, Sibiu, Oradea

Comentariu: Dr. Ciureșcu este considerat un oncolog foarte bun, cu o prezență notabilă în mai multe orașe din România. Deși specificitățile expertizei sale nu sunt detaliate, el este recomandat pentru competența generală în oncologie.

Dacă aveți și alte recomandări le puetți lăsa la comentarii.

Însă, ca regula, dacă aveți o problemă medicală de natură oncologică și sunteți din Cluj sau din zona Transilvaniei, vă recomandăm să apelați cu încredere la medicii de la Insititutul Oncologic ”Prof. dr. Ioan Chiricuță” din Cluj-Napoca. Găsiti în acest link lista medicilor și numere de telefon la care puteți intra în contactat cu ei pentru a vă face programare. 

Număr pentru programările telefonice – Luni – Vineri – 07:30 – 15:30:

0364 881 089

Pentru mai multe detalii despre medicii Institutului Oncologic și specializările lor, vă rugăm consultați lista tuturor medicilor IOCN (Institutul Oncologic ”Prof.dr Ioan Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Pacientul este sfătuit să contacteze cât mai curând posibil acești medici pentru a programa o consultație urgentă, având în vedere stadiul avansat al bolii. Este important să aibă o discuție directă cu medicii recomandați pentru a evalua opțiunile de tratament disponibile și pentru a începe cât mai repede intervențiile necesare. 

Comentarii Facebook