Duminica 8 Septembrie

Ce spun reprezentanții Kaufland despre incidentul șocant din Mănăștur. Un agent de pază a agresat un bărbat chiar în parcarea magazinului


Un bărbat a fost agresat joi de un agent de pază lângă Kaufland Mănăștur. Reprezentanții lanțului de magazine au venit cu lămuriri despre incident. Aceștia au declarat pentru Știri de Cluj că au luat măsuri pentru a instrui toți agenții de pază, pentru a evita astfel de evenimente în viitor.

„Regretăm incidentul petrecut în proximitatea magazinului Kaufland Mănăștur și considerăm important să menționăm că persoana implicată se afla în stare vizibilă de ebrietate, perturbând atât clienții, cât și personalul Kaufland, iar agentul de pază a invitat politicos bărbatul să părăsească incinta, însă, din păcate, conflictul a degenerat.

De asemenea, dorim să clarificăm că agentul de pază implicat nu este angajat Kaufland, ci al firmei care asigură serviciile de securitate, și că am luat imediat măsuri, sesizând firma de pază, care a reinstruit  urgent toți agenții din magazin cu  privire la gestionarea adecvată a unor astfel de situații, pentru a preveni orice posibil conflict pe viitor.

Kaufland România își menține angajamentul ferm de a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți clienții și angajații săi, în toate magazinele noastre.”, au transmis pentru Știri de Cluj reprezentanții Kaufland. 

 VIDEO. Incident șocant la Kaufland Mănăștur! Un bărbat a fost agresat de un agent de pază/Nimeni nu a intervenit


Comentarii Facebook