Duminica 29 Septembrie

Ce spune Poliția Cluj despre bătaia generală între suporterii CFR și „U” din centrul Clujului


Poliția Cluj nu a intervenit sâmbătă seara la bătaia generală între suporterii principalelor galerii din oraș după meciul dintre România și Belgia. Deși fanii celor două echipe rivale ale Universității și CFR și-au împărțit pumni și picioare la fața locului au fost doar câțiva jandarmi clujeni.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au demarat cercetări din oficiu sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe după ce imaginile au apărut în presă.

Vezi aici: VIDEO. Bătaie generală între suporterii de la CFR și ”U” pe o stradă din Cluj! Imaginile șocante înregistrate după meciul Belgia-România

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au demarat cercetări din oficiu sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul și aplicate măsurile legale care se impun”, spun cei de la IPJ Cluj.

Amintim că, incidentul a avut loc după meciul dintre România și Belgia, sâmbătă seara, 22 iunie, meciul fiind transmis în centrul orașului. Fanii celor două echipe rivale și-au dat întâlnire pe o străduță lăturalnică de lângă complexul comercial Central, unde a avut loc bătaia generală.

Comentarii Facebook