Duminica 8 Septembrie

Ce spune poliția despre cazul cadavrului de câine aruncat în Someș prezentat de Știri de Cluj


În urma cazului semnalat de către Știri de Cluj, în care o femeie a descoperit un animal mort în râul Someș, cartierul Grigorescu, ieri, 12 iulie, Poliția Cluj a venit cu precizări.

Amintim că ieri, în jurul orei orei 9:00, o femeie a descoperit cadavrul unui câine, în râul Someș. Acesta a fost lăsat acolo într-un sac de rafie.

Ce a transmis IPJ Cluj:

,,La data de 13 iulie a.c, în jurul orei 10.30, o femeie a sesizat prin SNUAU 112, faptul că în timp ce se afla pe malul râului Someș, în municipiul Cluj-Napoca a observat în râu un sac, iar în interior cadavrul unui exemplar canin.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, unde cele sesizate s-au confirmat.

Cadavrul animalului a fost preluat în vederea efectuării necropsiei, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere animalelor cu intenție, fără drept.

Cercetările vor fi continuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, cu scopul stabilirii situației de fapt, identificării persoanei responsabile și luarea măsurilor legale,” a transmis IPJ Cluj.

Clujeanca a descoperit din întâmplare cățelul rămas fără suflare, în timp ce era la plimbare cu câinele ei. A sunat la poliție și a făcut poze pe care le-a trimis la Știri de Cluj, sperând că cel care a făcut un asemenea act de cruzime șă fie prins. 

Citește și: Imagini greu de privit! O clujeancă a făcut o descoperire macabră în Someș: ,,A fost lăsat acolo într-un sac” - FOTO


Comentarii Facebook