Ce spune Poliția despre cazul tinerei care a spart geamul unui troleibuz din Cluj-Napoca cu piciorul. A fost depusă o plângere


IPJ Cluj a reacționat după ce o tânără a fost surprinsă lovind geamul unei uși de troleibuz din Cluj-Napoca. Sticla s-a spart iar cazul a fost sesizat imediat la Poliție.

Totul s-a întâmplat ieri, pe linia 4 în jurul orei 9 dimineața. 

,,La data de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin plângere de către un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un mijloc de transport în comun, cu privire la faptul că la aceeași data, în jurul orei 09.20, o persoană necunoscută ar fi spart ușa de sticlă din capătul vehiculului.

În continuare, polițiștii desfășoară verificări pentru identificarea persoanei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au declarat prezentanții IPJ Cluj.

VIDEO Exces de furie într-un troleibuz din Cluj! Nervoasă din cale afară, o tânără a spart geamul cu piciorul. S-a dat jos ca și cum nimic nu s-a întâmplat

Comentarii Facebook