Duminica 8 Septembrie

Cea mai puternică ploaie din ultimii 10 ani a făcut prăpăd în Cluj și Florești. Străzi și gospodării inundate din cauza vremii extreme


A fost prăpăd în Florești și Cluj-Napoca după codul portocaliu de ploi și vijelii. Mai multe străzi au fost inundate, iar canalizarea a refulat. Cu natura nu te pui, cea mai puternică ploaie din ultimii 10 ani a pus autoritățile în alertă.

Echipajele ISU sunt pregătite să ia apa de pe străzi acolo unde sunt inundații, astfel încât în câteva ore să se poată circula.

Ploile torențiale nu se opresc prea curând. Meteorologii au emis vineri alerte de vreme severă în mai multe zone din țară. 

„Au fost înregistrate solicitări pentru scoaterea apei din garaje în localitatea Florești și Baciu. Din primele informații nu este vorba despre situații de amploare, în fiecare locație intervine un echipaj cu o autospecială.

De asemenea, am primit solicitări pentru scoaterea apei din subsoluri situate pe străzile Eugen Ionesco, Valea Chintalului și Meteor din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au trimis echipaje cu autospeciale de intervenție”, a anunțat ISU Cluj. 

Comentarii Facebook