Sambata 5 Octombrie

Cei trei posibili vinovați de tragedia din Oradea au fost arestați preventiv! Ce a declarat mama fetelor: „Nu doresc nimănui…”


Cei trei posibili vinovați de tragedia din Oradea, unde o femeie a fost găsită fără suflare, iar cealaltă era ținută închisă într-un apartament, au fost arestați preventiv pentru 30 zile. 

În urmă cu câteva zile, o femeie a fost găsită moartă într-o remorcă dintr-o parcare din Oradea, totul ieșind la iveală după ce un bărbat a sunat la 112 și a alertat poliția. Văzând felul în care arăta corpul femeii, polițiștii au bănuit imediat că este vorba despre o crimă, iar bărbatul care a sunat la 112, împreună cu cele două femei cu care se afla au devenit principalii suspecți. 

Astfel, cei trei au fost duși la audieri, iar în urmă cu o zi, Tribunalul Bihor a decis arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. La ieșirea din instanță, una dintre cele două femei și-a arătat revolta și a arătat semne obscene în fața jurnaliștilor.

Decizia magistraților poate fi contestată în termen de 48 de ore, iar astfel ei mai au o șansă să fie eliberați.

Părinții femeii nu țineau legătura cu ea 

Nici femeia găsită fără viață, dar nici sora sa aflată în stare critică, închisă în apartament, nu aveau o relație apropiată cu familia lor. Părinții lor nu au mai vorbit de foarte mult timp cu ele și ar fi aflat de pe rețelele de socializare că fiica lor s-a stins din viață. De asemenea, cei doi nu știau cu ce se ocupă și din ce își câștigă existența.

Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu în aceste momente. Din păcate, nu am mai vorbit de doi ani, nu am mai primit niciun telefon de la ele. Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat… Nu știam cu ce se ocupau“, a declarat mama fetelor pentru bihon.ro.

Comentarii Facebook