Vineri 20 Septembrie

Cel mai popular vlogger de călătorii din România, impresionat de Cluj-Napoca! Ce l-a șocat la ,,New York-ul din Ardeal” - VIDEO


Cătălin Stănciulescu, deținătorul canalului BackPackYourLife a  venit la Cluj pentru o întâlnire cu fanii.

Vloggerul s-a întâlnit cu zeci de clujeni în Piața Unirii. Oamenii i-au adus cadouri, printre care și sticle de pălincă.

Youtuberul cu aproape 650 de mii de abonați a petrecut mai bine de 5 ore alături de abonați, prilej cu care clujenii au demontat și unele  mituri despre Cluj și i-au expus și câteva dintre problemele orașului, ca vloggerul să-și poată crea o imagine completă.

Creatorul de conținut a subliniat că orașul i s-a părut foarte curat.

,,Sunt clădiri pe care le vezi dinafară și, evident, sunt clădiri istorice, clădiri de foarte foarte mulți ani și intri și nu te aștepți la ce o să vezi. Mă gândesc că intrarea trebuie să fie conservată dar mereu m-au fascinat acest tip de clădiri. (...)

E foarte frumos, e atât de frumos Clujul…atât de frumos de nu vă dați seama, e top.

Este foarte frumos și curat și luminos. Mă șochează cât de frumos poate să fie, cât de mișto e centrul și cât de minunate sunt luminile. (…)

Sunt foarte mișto și taximetriștii. Mă șochează cât de curat poate să fie. Nu e mizerie, nu găsești nimic pe jos, este superb”, a explicat vloggerul. 


Comentarii Facebook