Miercuri 9 Octombrie

Cel mai simpatic robot din Ardeal, Pepper, întâmpină vizitatorii de la Bruxelles la stand-ul cu mâncăruri tradiționale. Este ghidat de profesorii UTCN Cluj


Robotul Pepper întâmpină vizitatorii la Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor de la Bruxelles pentru a le prezenta preparatele românești disponibile.

În cadrul evenimentului organizat de Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, și președintele Comitetului Regiunilor, Vasco Alves Cordeiro, se află și Prof.dr.ing. Călin Neamțu si Prof.dr.ing. Stelian Brad, de la UTCN. 

Mai mulți reprezentanți români au organizat un stand cu mâncăruri tradițioanle care au ca și rol, în cadrul evenimentului, de promovare a coeziunii sociale și nu numai. 

,,Robotul Pepper se află la Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor de la Bruxelles și îi întâmpină pe vizitatori prezentând preparatele ce sunt disponibile la standul românesc coordonat de reprezentanții Agenției de Dezvoltare Nord Vest. Prezența UTCN la acest eveniment european se face sub organizarea domnilor Prof.dr.ing. Călin Neamțu si Prof.dr.ing. Stelian Brad.”, au transmis reprezentanții UTCN.

Evenimentul Săptămână europeană a regiunilor și orașelor durează patru zile și va reuni o combinație diversă de părți interesate, promotori de proiecte și practicieni, cercetători și jurnaliști și va oferi ocazia de a analiza numeroasele realizări ale politicii de coeziune în cursul actualului mandat al Comisiei.

Este, de asemenea, o ocazie de a discuta despre modul în care politica poate continua cel mai bine să își îndeplinească misiunea prevăzută în Tratatul UE de promovare a coeziunii economice, sociale și teritoriale în întreaga UE.

robotul-papper2.jpg

Comentarii Facebook