Vineri 18 Octombrie

Cele două fete, de 11 si 14 ani, dispărute vineri din Piața 14 iulie din Cluj AU FOST GĂSITE. Nu au fost victimele vreunei infracțiuni-FOTO


Polițiștii clujeni le-au găsit pe cele două fete care au dispărut vineri, 7 iunie 2024, din Cluj-Napoca. Acestea au fost găsite azi-noapte , în jurul orei 3.00 în Dej.

”Referitor la cazul minorelor plecate voluntar vă comunicăm faptul că acestea au fost găsite în cursul dimineții de azi, în jurul orei 03.00, în municipiul Dej. Din declarațiile acestora a rezultat că cele două nu au fost victimele unei infracțiuni”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 


Vă reamintim că poliția din Cluj-Napoca a fost informată despre dispariția Larei Eximena Marcovici, de 11 ani, și a Monicăi Crucița Laczi, de 14 ani, ambele din Cluj-Napoca. Cele două fete au plecat voluntar vineri, la ora 18:00, din zona Piața 14 Iulie. 

Conform IPJ Cluj, Lara Eximena Marcovici are aproximativ 1,60 m înălțime, cântărește circa 55 kg, are părul roșcat și ochii căprui. Monica Crucița Laczi are aceeași înălțime, aproximativ 1,60 m, cântărește tot în jur de 55 kg, are părul brunet și ochii negri.


Comentarii Facebook