Miercuri 18 Septembrie

Centrul Clujului, invadat de țânțari! Oamenii sunt disperați: „Nici aparatele anti‐insecte din casă nu îi mai alungă”


Țânțarii le-au dat bătăi de cap clujenilor în această vară. În ultima perioadă, tot mai multe persoane au sesizat Primăria Cluj-Napoca în legătură cu prezența insectelor în diferite zone ale municipiului. 

Oamenii susțin că sunt necesare mai multe campanii de dezinsecție pentru a scăpa de țânțari. Un clujean care locuiește pe strada Iuliu Maniu a dezvăluit că e invazie de țânțari în zonă, de mai bine de o săptămână. 

El a relatat că, în comparație cu alți ani, nu a văzut nicio acțiune de dezinsecție pe stradă. 

Vă rog frumos realizați o campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor și pe strada Iuliu Maniu. De aproximativ o săptămână e invazie de țânțari. Nici aparatele anti‐țânțari din casă nu îi mai alungă.

Menționez faptul că în alți ani mereu vedeam sau auzeam mașina care trecea noaptea să deratizeze, anul acesta nu am vazut-o sau auzit-o nici măcar o dată. În speranța rezolvării acestei probleme, vă mulțumesc anticipat.”, a relatat un clujean. 

Citește și: Invazie de țânțari în cartierul clujean Gheorgheni: „Nu poți să stai afară, să te plimbi cu copilul”. Primăria spune că face tot ce-i stă în putere



Comentarii Facebook