Vineri 20 Septembrie

Cerșetorii din alte orașe au invadat Clujul! Clujean: ,,De ce Primăria ridică din umeri și nu face nimic în privința lor?”



Cerșetoria a ajuns la rang de artă în Cluj-Napoca! Nu este prima dată când clujenii reclamă că orașul a fost invadat de cerșetorii care vin din alte județe în speranța că vor face un profit mai mare în Cluj-Napoca.

Calea Turzii se pare că este un loc preferat de cerșetori. Încă din luna martie cei care locuiesc în zonă s-au plâns că diferite bande de cerșetori fac gălăgie și mizerie. Încă din primăvară clujenii au semnalat faptul că aceștia sunt aduși dimineața cu o mașină cu numere de Mureș și lăsați în zona OMV-ului.

Cerșetorii se plasează strategic, în zone circulate, mai ales în apropierea magazinelor sau a blocurilor de locuințe. 

În mai, după un control al polițiștilor au fost prinse 4 persoane, fiind confirmat faptul că sunt aduși din alte județe, Alba și Mureș, în cazul din primăvară.

Se pare că odată cu venirea verii cerșetorii s-au întors pe Calea Turzii. 

,,Aceeași familie adusă din județul Mureș continuă în fiecare duminică dar și în timpul zilelor săptămânii să își facă veacul pe la blocul nostru, lăsând în urma mizerie și distrugând spațiul public. Ne-am săturat de ei cum se ceartă și lua după ei mizerie și haine și ambalaje pe stradă. De ce Primăria ridică din umeri și nu face nimic în privința lor?”, a reclamat un  clujean.

Comentarii Facebook