Duminica 20 Octombrie

Cetățenii moldoveni merg la vot și în Cluj. Vezi unde se votează


Ziua de 20 octombrie este una extrem de importantă pentru Moldova, fiind organizate alegerile prezidențiale. Și la Cluj-Napoca s-au deschis secții de votare, fiind așteptați peste 1.000 de cetățeni moldoveni, majoritatea fiind studenți. Fiecare va primi două buletine de vot: unul pentru alegerea președintelui, iar altul pentru referendum. 

În Cluj-Napoca vor funcționa două secții de votare amplasate în Casa de Cultură a Studenților din Piața Lucian Blaga, numărul 1 – 3, care s-au deschis la ora 7 dimineața și se vor închide la ora 21. 

Cetățenii moldoveni vor putea vota cu orice act de identitate valabil cu mențiunea ca aceștia să aibă 18 ani împliniți în ziua alegerilor, anunță ambasada Republicii Moldova în România.

În total, în România vor fi deschise 16 centre de votare pentru scrutinul de duminică din Republica Moldova. Trei secţii vor fi în Bucureşti, câte două la Cluj şi Iaşi şi câte o secţie va fi amplasată şi în oraşele: Braşov, Sibiu, Craiova, Bacău, Constanţa, Oradea, Suceava şi Timişoara. 

Comentarii Facebook