Duminica 8 Septembrie

Cinci persoane rănite în urma unui accident între Cluj și Sălaj. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD


Un accident rutier grav a avut loc pe drum dintre Cluj și Sălaj, luni, 15 iulie. În urma evenimentului, cinci persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Sălaj, un șofer a pătruns în afara părții carosabile, acroșând un cap de pod, fiind rănit grav. A fost nevoie de intervenția elicoperului SMURD pentru salvarea acestuia. Accidentul rutier s-a petrecut între localitățile Aghireș și Meseșeni de Jos.

„Luni, 15 iulie a.c., la ora 17.35, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier între localitățile Aghireș și Meseșenii de Jos.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 191 C, pe direcția Zalău - Meseșenii de Jos, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns în afara părții carosabile, acroșând un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală cu elicopterul SMURD.

Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier,” a transmis IPJ Sălaj. 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook