Duminica 6 Octombrie

Cine a pătruns în apartamentul milionarului din Cluj, jefuit în luna iunie. Jaful s-a produs în plină zi/Poliția a reținut doi indivizi - VIDEO


Un milionar în criptomonede din Cluj-Napoca a fost snopit în bătaie de hoți în luna iunie. Polițiștii clujeni i-au reținut vineri pe indivizii care au intrat peste el în casă. Unul dintre aceștia este cetățean al Marii Britanii.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la incidentul din cursul dimineții de 18 iunie, în care două persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul unui bărbat și l-ar fi agresat pe acesta, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat, în municipiul Cluj-Napoca, un tânăr, de 24 de ani, cetățean al Marii Britanii, cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

În fapt, la data de 18 iunie, în jurul orei 08.52, două persoane ar fi pătruns în imobilul unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi l-ar fi agresat fizic pe acesta, iar, în momentul în care bărbatul ar fi strigat după ajutor, aceștia au fugit. 

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că unul dintre cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei s-ar fi întors în țară în vederea obținerii prin constrângere unor sume de bani și bunuri de la persoana vătămată”, transmite IPJ Cluj. 

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, iar, ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook