Cine conduce acum IPJ Cluj? Șeful IPJ Cluj și ceilalalți trei polițiști, puși la dispoziție, după ce au fost plasați sub control judiciar


Fostul șef al IPJ Cluj, chestorul de poliție Mihai Rus, și trei polițiști de la Rutieră, au fost plasați sub control judiciar de procurorii DNA și puși la dispoziție.

Surse judiciare au declarat pentru Știri de Cluj că fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Mihai Rus, a fost pus la dispoziție, împreună cu ceilalți trei polițiști.

Cine a preluat acum conducerea IPJ Cluj?

Atribuțiile fostului șef au fost preluate de adjunctul Daniel Graur, care va ocupa această funcție temporar, până la numirea unui nou inspector șef al IPJ Cluj.

Daniel Graur a fost în trecut reținut de DNA în cadrul anchetei care l-a vizat pe fostul șef al IPJ Cluj. Șeful Secției a II-a DNA, procurorul Ionuț Ardeleanu, a clasat acuzațiile de abuz în serviciu împotriva tuturor inculpaților din acel dosar. După aceasta, Daniel Graur și-a reluat funcția de adjunct al șefului IPJ Cluj.

Au fost eliberați și plasați sub control judiciar. Comisarii Mircea Rus, Elek Marton, Daniel Graur și Paula Bob sunt acuzați de corupție

Șeful IPJ Cluj a fost suspendat din funcție și plasat sub control judiciar pentru complicitate la abuz în serviciu - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Poliția clujeană, zguduită din temelii de cel mai recent scandal de corupție! A fost pus sub acuzare și adjunctul șefului IPJ Cluj - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)




Comentarii Facebook