Cine este polițistul din Cluj prins la volan sub influența substanțelor interzise, într-o mașină neînmatriculată? Mai are un dosar penal la activ


Un polițist a fost prins, în urmă cu câteva zile, în timp ce conducea o mașină neînmatriculată pe o stradă din Florești. 

La testarea cu drugtestul, colegii săi au descoperit că acesta avea droguri în organism. 

Potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre Răzvan Petruș,  agent la Poliţia Rutieră Cluj, care mai are un dosar penal la activ, fiind acuzat și de viol, potrivit ziarulclujean.ro.

Acesta a fost acuzat de viol de o tânără în 2022. Aceștia s-ar fi aflat la o petrecere organizată în Cluj iar agentul ar fi intrat în camera unde fata se odihnea după ce ar fi consumat o cantitate semnificativă de alcool, și ar fi abuzat-o. 

IPJ Cluj confirmă faptul că un polițist a fost prins sub influența substanțelor psihoactive pe străzile Clujului. 

WhatsApp Image 2024-07-10 at 10.06.39_237a8aa7.jpg


,,La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Eroilor, din localitatea Florești.

La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, iar din verificări s-a constatat că acesta are calitatea de polițist, încadrat la I.P.J. Cluj.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Totodată, verificarea documentelor autoturismului au condus la stabilirea faptului că autorizația de circulație provizorie era în afara termenului de valabilitate.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca aspectele constatate să fie transmise unității de parchet competente.

Totodată, conducerea inspectoratului a dispus demararea de verificări pe linie internă, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Facem precizarea că la momentul depistării, bărbatul de 38 de ani se afla în afara orelor de program. De asemenea, începând cu luna martie 2023, acesta se afla la dispoziția unității, îndeplinind sarcini și atribuții de serviciu stabilite de conducerea unității, ca urmare a unui dosar penal aflat în desfășurare.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj se delimitează ferm de orice activitate aflată în afara normelor prevăzute de lege și sprijină activități penale aflate în desfășurare, urmărindu-se astfel asigurarea unui serviciu în slujba comunității bazat pe profesionalism și transparență.”, transmite IPJ Cluj, pentru Știri de Cluj. 

Halucinant! Polițist clujean reținut după ce a violat o tânără în timpul unei petreceri. Agentul, printre cei mai lăudaţi de şefii săi


Comentarii Facebook