Cine sunt cei doi afaceriști din Cluj trimiși în judecată de DNA, după ce ar fi comis o fraudă uriașă cu fonduri europene. Ar fi obținut 2 milioane de euro


Doi afaceriști din Cluj au fost trimiși în judecată de DNA Cluj, după ce, în urmă cu 10 ani, ar fi obținut în mod ilegal fonduri europene, în valoare de mai bine de 10 milioane de lei. 

Cei doi sunt Traian-Florinel Cuc și Vasile-Florin Tecar, potrivit unor informații obținute de G4Media.

Traian-Florinel Cuc ,,este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuată, tentativă la obținerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări de la bugetul de stat, folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept sau reținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, spălare a banilor în formă continuată." potrivit DNA Cluj.

Iar Vasile-Florin Tecar ,,este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată.", anunță DNA.

Prin acțiunile lor ar fi fraudat UE cu peste 10 milioane de lei iar statul român cu peste 6 milioane de lei.

Dosarul în care sunt implicați a fost trimis spre judecare Tribunalului Cluj.

Doi clujeni au pus la cale o fraudă cu fonduri europene de 10 milioane de lei! DNA Cluj a intrat pe fir

Comentarii Facebook