Duminica 22 Decembrie

Cine sunt fetițele care plimbă căței contra cost în Florești! Afacerea lor e virală - FOTO


Două fetițe au redactat un afiș prin care își promovează afacerea și anunță că plimbă căței în Florești contra cost. 

Fetițele care plimbă câini: Irina și Paula

Țineți minte afișul de săptămâna trecută, ”Plimbăm câini”, pus în vitrina unui magazin din Florești-Cluj. Am reușit să le găsesc pe cele două fetițe și aseară am fost la ele în vizită, să ne cunoaștem.

Irina și Paula au fiecare zece ani, locuiesc pe strada Eroilor din Florești, la blocurile cu două etaje de la numerele (...) și sunt eleve în clasa a patra la școli din Mănăștur. Au doar ”Foarte Bine” la școală, sunt foarte politicoase, istețe și vorbărețe, dar mai ales curioase, curajoase și creative”, a relatat pe Facebook, Doru Șupeală, cel care a găsit anunțul.

Am văzut că am uitat să pun un i în acel afiș, îmi pare rău! Dar am făcut cred peste 40 de afișe, toate de mână, toate diferite și colorate și, când am copiat textul, mi-a scăpat, nu am fost atentă”, povestește Irina, care este creierul operațional al ”Afacerii Dulăul”, așa cum o denumește în glumă Florin, tatăl ei.

Noi am vrut să facem afișe care să îi atragă pe oamenii care au căței, să se regăsească în mesajul nostru, să le spunem foarte clar toate informațiile despre oferta noastră, ca să aibă încredere că o să facem treabă bună”, mai spune Paula, cea care a conceput cea mai mare parte din texte și care pare strategul echipei. 

Împreună punem afișele pe stâlpi sau pe geamuri, uneori ne descurcăm mai bine, alteori consumăm prea mult scoci”, spune și Irina.

Am vrut să le copiez primele afișe color făcute de ele la un xerox, dar nu m-au lăsat, au spus că ele trebuie să le facă și să le distribuie pe toate, să fie originale și să le placă oamenilor, să nu creadă oamenii că e ceva neserios”, spune mama Irinei.

208c6e10b5d6f1fb9af502e02dc8118c.jpg

Fetele nu sunt la prima inițiativă de business și mai au și alte idei și planuri. ”Noi suntem prietene de joacă, ne întâlnim zilnic afară și am spus că trebuie să facem ceva ca să avem bani de dulciuri, să nu mai tot cerem de la părinți. Prima dată am mers și am căutat bani pe câmp, credeam că le mai cad oamenilor din buzunar, dar nu am găsit nimic. Apoi am făcut clasicul chioșc de limonadă, am reușit să facem ceva bani, dar era prea simplu și putea face oricine, ne-am plictisit repede”, povestește Irina. 

Comentarii Facebook