Cine zice că nu poți fi bărbat adevărat și în TUTU de balerină? Motociliștii clujeni au făcut senzație prin Cluj, îmbrăcați în tutu-uri roz pe motociclete


Motocliștii clujeni au făcut senzație, îmbrăcați în tutu roz pe motociclete, pe străzile din centrul orașului. De ce au ieșit îmbrăcați astfel bărbații macho ai Clujului? Pentru a atrage atenția asupra importanței depistării precoce a cancerului de sân.

Evenimentul, denumit „Pink Ride”, a reunit sute de motocicliști care au vrut să transmită un mesaj puternic, demonstrând că sănătatea nu are gen și că bărbații pot fi aliați de nădejde în lupta împotriva acestei boli. Cu baloane roz legate de motociclete și zâmbete largi, participanții au arătat că se pot implica în moduri neașteptate pentru o cauză nobilă, spargând stereotipurile și aducând un strop de veselie pe străzile Clujului.

Așa că nu doar femeile au îmbrăcat tutu roz, ci și unii dintre bărbații care s-au alăturat cauzei depistării precoce a cancerului de sân. 

În Cluj-Napoca, sute de motocicliști s-au alăturat în weekend evenimentului "Pink Ride", îmbrăcați cu echipament de protecție și tutu-uri roz, pentru a atrage atenția asupra importanței depistării precoce a cancerului de sân. Parada a avut ca scop principal sensibilizarea publicului cu privire la această problemă de sănătate și încurajarea femeilor să se supună controalelor regulate.

Motocicliștii au pornit pe străzile din Cluj-Napoca cu baloane roz legate de motociclete, demonstrând solidaritate față de cauza cancerului de sân. Echipamentul de protecție a fost accesorizat în ton cu evenimentul, iar unii dintre bărbații participanți au purtat cu mândrie tutu-uri roz, subliniind unitatea și sprijinul comunității motociclistice.

Ediția din acest an a "Pink Ride" a fost a cincea, iar organizatorii au subliniat că mesajul principal este că, prin depistarea timpurie, cancerul poate fi tratat eficient. Evenimentul a fost un succes, având loc și în București, unde participanții au donat fonduri pentru o organizație care ajută persoanele afectate de cancerul mamar.

Comentarii Facebook