Vineri 20 Septembrie

Cinste lui! Un șofer din Cluj, care i-a lovit noaptea trecută mașina altui clujean, și-a recunoscut public vina pe un grup destinat șoferilor clujeni FOTO


Gest de responsabilitate pe un site de trafic: un șofer își asumă public greșeala, deși nu văzuse nimeni că a lovit mașina

Ar fi putut să nu spună nimic, așa cum fac mulți alți șoferi atunci când lovesc ușor mașinile altora. Dar nu a fost cazul acestui șofer din Cluj, care și-a recunoscut vina pe un grup de Facebook pe care sunt peste 100.000 de șoferi din Cluj. Acesta a postat un mesaj scurt, dar care a fost apreciat de membrii grupului, stârnind un val de reacții pozitive din partea comunității.

Șoferul clujean a lăsat un comentariu în care își recunoaște greșeala de a lovi din neatenție o altă mașină, cerând proprietarului să fie contactat pentru a rezolva situația: "Ti-am lovit din greșeală mașina! Suna-mă dimineața să rezolvăm situația, te rog!", a transmis acesta.

Gestul său a fost imediat remarcat și apreciat de ceilalți utilizatori ai site-ului, care au lăsat comentarii de susținere. Printre mesajele de apreciere, se numără: "Nu mulți fac asemenea gesturi. Felicitări!!!", "De luat exemplu, felicitări, și "Respect" au fost cele mai multe dintre comentariile internauților.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost impresionată de gestul șoferului. Un utilizator a exprimat o opinie diferită, sugerând că mesajul postat ar putea fi o formă de căutare a atenției: "Da, de apreciat gestul. Dar lasă-i numărul în geam. Pus pe grup de mii de oameni e cerșit de atenție și laude. Is fix 2 oameni interesați de situația asta de trafic. Tu și el".

Cu toate acestea, însă, majoritatea a fost de acord că recunoașterea greșelii și încercarea de a remedia situația reprezintă un exemplu de responsabilitate în trafic.

Comentarii Facebook