Vineri 20 Septembrie

Circulația este complet blocată pe autostrada A3. Un tir cu marfă s-a răsturnat


Un accident rutier a avut loc luni dimineață, 29 iulie, în jurul orei 10:00, pe autostrada A3, atunci când un tir de marfă s-a răsturnat. Traficul este complet blocat. 

,,Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș asigură la această oră măsurile PSI la un accident rutier, care a avut loc pe A3, între Chețani și Iernut, a anunțat Biroul de Presă al ISU Horea Mureș. 

Un tir s-a răsturnat, circulația fiind blocată. Din fericire, nu sunt victime. 

Pompierii intervin cu autoutilitară cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și 7 cadre,” au transmis reprezentanții ISU Mureș.

Mai multe bucăți din marfa care se afla în tir a ajuns pe partea carosabilă.

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A3 Târgu Mureș-Câmpia Turzii, la kilometrul 29, în apropierea localității Iernut, județul Mureș, un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând total sensul de mers spre municipiul Târgu Mureș. Conducătorul autotrenului a suferit leziuni și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul rutier este deviat de la kilometrul 36, pe la nodul rutier Chețani. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 11:00," a transmis Centru INFOTRAFIC.


Comentarii Facebook