Duminica 8 Septembrie

Clipe de groază trăite de două clujence din Mănăștur. Un grup care își face veacul în spate la Minerva le-a agresat:„Zilnic stau acolo și se iau de oameni”


Mai multe persoane care stau aproape zilnic pe băncile din spatele complexului Minerva din Cluj-Napoca, acuzate că agresează și hărțuiesc localnicii. Aseară o femeie a chemat poliția după ce ea și mama ei au fost agresate

UPDATE ora 14.00

Femeia a declarat că a depus plângere la poliție. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O clujeancă a trăit clipe de groază aseară, în Mănăștur, în spatele complexului Minerva din Cluj-Napoca, atunci când ea și mama ei au fost agresate, în repetate rânduri, de un grup de oameni.

Tânăra în vârstă de 24 de ani și mama ei au fost agresate și îmbrâncite de un grup de oameni, de mai multe ori pe parcursul serii. Totul a început cu o replică  pe care aceștia i-au adresat-o despre cățelul ei de companie, despre care au spus că ar avea căpușe. 

,,Eu am trecut cu mama mea prin spatele complexului Minerva și au început să strige și să urle la mine niște oameni că ar avea căpușe câinele. I-am ignorat,” a spus femeia.

Cele două femei și-au văzut de drum în continuare și au ajuns la un magazin alimentar, unde o persoană, care făcea parte din același grup, a devenit agresivă cu ele.

,,La casă, am ajuns lângă o domnișoară care a început să urle la mama mea că s-ar fi băgat în fața ei și a început să devină agresivă. Atunci, i-am spus paznicului de la magazin că nu este normal ce se întâmplă. Paznicul a spus că nu poate face nimic atât timp cât acea persoană nu fură din magazin. Tot ce poți face e să ignori, însă m-am decis că trebuie să sun la poliție. Respectiva, când a auzit că o să sun la poliție, a început să înjure și să strige la mama mea, să caute scandal,” a mai explicat clujeanca.

Povestea a degenerat atunci când, la ieșirea din magazin, cele două femei au fost urmărite de tânăra din magazin, căreia i s-a alăturat și un bărbat de aproximativ 30 de ani

,,Femeia a venit după noi cu gândul de a sări la bătaie. Între timp, i s-a mai alăturat un bărbat. M-au agresat și m-au îmbrâncit, mama, de frică, a slăbit lesa câinelui care a tras-o și apoi a căzut pe jos,” a povestit victima.

Polițiștii de la Secția 4 au ajuns după ce femeia a fost agresată și lovită, asigurând-o că o să discute cu agresorii. În timp ce se îndrepta către casă, s-a întâlnit din nou cu aceștia, care au început să urle și să o înjure, femeia sunând din nou la numărul de urgență 112.

,,Mi-am continuat drumul către domiciliu. Agresorii erau tot în același loc și au început din nou să strige la mine și să mă înjure. Am sunat din nou la poliție. Au discutat cu ei și am fost sfătuită să merg astăzi să depun plângere,” a mai precizat femeia.

În timp ce se îndrepta către IML Cluj, trecând prin același loc, femeia a fost din nou la un pas de a fi atacată.

,,Când am vrut să merg pe la ora 22.00 la IML, au vrut din nou să mă atace, mai ales că eram doar cu mama, fără câine. Nu e prima dată când se întâmplă să se lege de oameni fără nici un motiv. Mai cunosc încă câteva persoane care au trecut prin situații asemănătoare. Ieri, am sunat de două ori la poliție. Noi nu avem treabă cu ei, cu toate că am putea, având în vedere ce mizerie și gălăgie fac mereu,” a spus în final femeia.

Femeia a declarat că va merge să depună astăzi plângere la poliție, întrucât nu este prima oară când se întâmplă asta, iar persoanele respective stau aproape zilnic, în grup, pe băncile din spatele complexului Minerva și se iau de oameni. 


Ce a transmis IPJ Cluj

IPJ Cluj a transmis că s-a deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de lovire sau alte violențe împotriva grupului menționat anterior.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați cu privirea la o stare conflictuală, între o femeie care deține un exemplar canin și alte două persoane, înregistrată pe strada Bucegi, din municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun.

În cauză s-a deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de lovire sau alte violențe," a declarat IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

agresoare-blurat-1.jpg


agresoare-1.jpg
poza-poza-1.jpeg

Comentarii Facebook