Cluj: A încercat să obțină despăgubiri false pentru o mașină de 100.000 de euro, dar s-a trezit cu Poliția la ușă - VIDEO


Un individ din Cluj s-a trezit cu polițiștii la ușă, la primele ore ale dimineții după ce ar fi încercat să obțină despăgubiri, în mod fraudulos pentru o mașină evaluată la 100.000 de euro.

Polițiștii clujeni au desfășurat luni dimineață 11 percheziții domiciliare în Cluj, la persoane bănuite de înșelăciune cu asigurări și fals în declarații.

Totul a avut loc în cadrul acțiunii Jupiter, la care au participat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, alături de echipe din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca și Poliției Municipiului Dej, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Șapte indivizi au fost ridicați, fiind duși la audieri unde vor fi nevoiți să le explice autorităților circumstanțele cazului și implicațiile lor în activitățile investigate.


Comentarii Facebook