Cluj- Accident extrem de grav la Dej: Bărbat de 40 de ani, încarcerat după impact violent cu un autotren!/ Două autoturisme și un autotren implicate FOTO


Scene de groază la Dej: Bărbat rămas blocat în mașină după un accident violent cu un autotren!

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier grav, care a avut loc pe strada Bistriței din Dej. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren.

Echipele de intervenție au găsit o victimă încarcerată într-unul dintre autoturisme. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, care, din este conștient și cooperant. Salvatorii lucrează în aceste momente pentru extragerea acestuia din mașină.

La fața locului intervin două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Vom reveni cu noi informații pe măsură ce acestea devin disponibile.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Bistriței din Dej. Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Într-unul dintre autoturisme se află o victimă încarcerată. Mai exact, este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, conștient și cooperant. Salvatorii lucrează pentru extragerea acestuia. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, au transmis reprezentantii ISU Cluj.

UPDATE ora 19:20 Traficul este blocat. Bărbatul a fost extras din mașină și primește îngrijiri medicale


„Trafic rutier este blocat pe DN17, strada Bistriței, municipiul Dej, după ce astăzi, 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.40, a fost raporat un accident rutier pe sectorul de drum DN17 – E58, la ieșire din municipiul Dej, fiind implicate 3 autovehicule, respectiv două autoturisme și un autotren”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul a fost extras din autoturism de către pompieri și primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ.

UPDATE ora 19.35 Traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiști.


accident dej2.jpg




accident dej1.jpg

accident dej3.jpg

accident dej4.jpg


Comentarii Facebook