Vineri 20 Septembrie

Cluj- Accident grav la Mărtinești! Un motociclist de 25 de ani a pierdut controlul într-o curbă/ Pasagera, o tânără de 20 de ani, a ajuns la spital


TRAGEDIE PE DN1! Tânără de 20 de ani la spital după un accident cu motocicleta la Mărtinești!

Azi, 20 septembrie, în jurul orei 16:30, un accident grav a avut loc pe DN1 E60, la ieșirea din localitatea Mărtinești, județul Cluj. Un motociclist străin, în vârstă de 25 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă și a ieșit de pe carosabil. În urma impactului, pasagera, o tânără de 20 de ani, de asemenea cetățean străin, a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Autoritățile continuă cercetările!

„Conform primelor date, un motociclist, de 25 de ani, cetățean străin, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, pe un sector de drum în rampă, ieșind în afara părții carosabile. În urma incidentului, pasagera motocicletei, respectiv o tânără de 20 de ani, cetățean străin, a necesitat îngrijiri medicale. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Comentarii Facebook