Cluj: Accident la intrare în Turda! Un autocar cu zeci de copii s-a ciocnit cu o mașină/Intervine ISU Cluj


Un autocar plin cu elevi a fost implicat, joi, într-un accident rutier, la ieșire din municipiul Turda. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la intrare în municipiul Turda. 

În accident au fost implicate un autocar și un autoturism. 

Din primele date, în autocar se aflau 39 de elevi și 4 cadre didactice, însă din fericire niciunul dintre aceștia nu necesită îngrijiri medicale. În schimb, o persoană aflată în autoturism este evaluată de către paramedicii SMURD”, transmite ISU Cluj. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

„La data de 1 august, în jurul orei 15.00, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 – E81, în afara localității Mihai Viteazu, fiind implicate un autoturism și un autocar.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 28 de ani, care circula cu autotursimul dinspre o stradă secundară, la momentul pătrunderii pe DN1 – E81 ar fi intrat în coliziune cu un autocar, condus pe direcția Aiud spre Turda, în care se aflau mai mulți pasageri, respectiv minori însoțiți de cadre didactice.

În urma evenimentului au fost transportate la spital două pasagere din autoturism, o femeie de 61 de ani și o tânără de 16 ani. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook