Sambata 12 Octombrie

Cluj: Accident rutier în Florești. Două femei au fost transportate de urgență la spital / Circulația se desfășoară pe un singur sens - FOTO


Un accident rutier a avut loc în apropierea localității Florești, pe DN1, în jurul orei 11:30. 

Din primele informații, două persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, primind în aceste momente îngrijiri medicale de la medici. 

Circulația este restricționată pe un singur sens.

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Cluj-Napoca - Huedin, în apropierea localității Florești, județul Cluj, a avut loc o coliziune produsă între două autoturisme, soldată cu rănirea a două persoane, ce sunt evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un sens, alternativ. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 12:00,” a transmis Centrul INFOTRAFIC.

UPDATE 12:21

Două femei, de aproximativ 35 și 50 de ani, au fost transportate la spital în urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din comuna Florești, spre comuna Gilău. În accident au fost implicate două autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Două femei, conștiente și cooperante, de aproximativ 35 și 50 de ani, vor fi transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare. La misiune iau parte echipajele de la Punctul de Lucru Florești, iar partea medicală este asigurată de către colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean," a transmis ISU Cluj.

Comentarii Facebook