Miercuri 18 Septembrie

Cluj: Accident rutier la Gherla! Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni. Încerca să traverseze strada pe bicicletă


Un bărbat de 80 de ani a fost a ajuns la spital după ce a fost lovit de o femeie pe o trecere de pietoni din Gherla.

Bărbatul se afla pe bicicletă pe trecere, moment în care a fost acroșat de o femeie care nu i-a acordat prioritate, informează gherlainfo.ro

Evenimentul rutier a avut loc joi seara  în jurul orei 19.30, la intersecția străzilor Parcului cu Gelu, iar bărbatul a suferit răni ușoare, fiind transportat la spital pentru mai multe investigații. 

,,Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o femeie de 35 de ani, din municipiul Gherla, care conducea un autoturism dinspre strada Clujului înspre Parcul Central, la pătrunderea în intersecție, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 80 de ani, din același municipiu, aflat pe bicicletă, în traversarea părții carosabile printr-un loc marcat și semnalizat, acroșându-l pe acesta.”, au transmis polițiștii potrivit sursei citate.

Bărbatul de 80 de ani consumase băuturi alcoolice înainte să iasă cu bicicleta pe stradă. Testarea cu aparatul a rezultat o alcoolemie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul etilotestului a fost negativ în cazul femeii de 35 de ani.

Foto: Gherlainfo.ro

Comentarii Facebook