Cluj: Accident rutier pe Calea Turzii. Trei autoturisme și un scuter au fost implicate/Două persoane sunt consultate de medici FOTO-VIDEO


Un accident rutier a avut loc pe Calea Turzii, în urmă cu puțin timp, astăzi, 11 septembrie. 

Din primele informații, accidentul rutier a avut loc între trei autoturisme și un scuter. În aceste momente două persoane sunt consultate de medicii care au intervenit la locul incidentului.

,,Din primele date, este vorba despre o tamponare între trei autoturisme și un scuter. Două persoane primesc îngrijiri medicale,” a transmis ISU Cluj. 

Cele două persoane urmează să fie transportate la spital în urma evenimentului rutier.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii. La fața locului acționează un echipaj, cu o autospecială cu modul de descarcerare. Din primele date, în accident au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă de tip scuter. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. O femei și un bărbat primesc îngrijiri medicale, urmând a fi transportați la spital de către colegii noștri de la Serviciul de Ambulanță Județean," a transmis ISU Cluj. 

WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.03.53.jpeg

WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.04.00.jpeg

Comentarii Facebook