Duminica 6 Octombrie

Cluj- Alertă persoană dispărută! O tânără de 19 ani a plecat voluntar de acasă și nu se mai știe nimic de ea-FOTO


UPDATE: 28.06.2024

Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat în data de 28 iunie 2024, că tânăra s-a întors la domiciliu. Din verificările efectuate a rezultat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

----------------------------------------------------

Tânără de 19 Ani plecată voluntar din Cluj-Napoca


Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost alertată în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13:20, despre dispariția unei tinere de 19 ani, Ordan Sarah Eromosele.

Conform informațiilor primite, tânăra a plecat în mod voluntar de la reședința sa din Cluj-Napoca și până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente:

Înălțime: 1,75 m

Greutate: 65 kg

Ten: Închis

Păr: Brunet

Poliția solicită sprijinul cetățenilor în găsirea acestei persoane. Oricine deține informații care pot contribui la localizarea tinerei este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.

”La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 13.20, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că numita ORDAN SARAH EROMOSELE, în vârstă de 19 de ani, a plecat în mod voluntar de la reședința din Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a revenit.

SEMNALMENTE – 1,75 cm înălțime , 65 kg , ten închis, păr brunet.

Persoanele care pot furniza orice informații despre tânără sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!”, au anunțat reprezentanții poliției Cluj


persoana disparuta.jpg

Comentarii Facebook