Cluj: Autoutilitară lovită de tren la intrare în Câmpia Turzii! Un bărbat cu leziuni grave a fost transportat de urgență la spital-FOTO


Imagine cu caracter ilustrativ

Accident feroviar la intrare în municipiul Câmpia-Turzii! Din primele date, un bărbat a fost rănit grav, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat rămas încarcerat într-o autoutilitară lovită de tren, la intrarea în municipiul Câmpia-Turzii. 

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru asigurarea accesului și extragerea victimei din autovehicul, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. 

Conform primei evaluări, bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant. 

Acesta a fost preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite ISU Cluj. 

UPDATE ora 12:40:

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea o autoutilitară, nu ar fi respectat semnalele sonore și luminoase de la nivel cu calea ferată, fiind accidentat de un tren care circula pe relația Sibiu – Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, bărbatul de 44 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

accident.jpeg

Comentarii Facebook