Duminica 8 Septembrie

Cluj: Baza sportivă „La Terenuri”, luată cu asalt de cerșetori și oameni fără adăpost: „Părinții și copiii se tem de ei”


Baza sportivă „La Terenuri” din Cluj-Napoca este împânzită de oameni ai străzii sau cerșetori, care generează teamă în rândul clujenilor ce își petrec timpul în zonă. 

O clujeană susține că oamenii fără adăpost dorm pe iarbă, iar cei care apelează la mila publicului îi sperie pe părinți și copii prin atitudinea lor. Astfel, din ceea ce trebuia să fie o oază de relaxare pentru clujeni, Baza sportivă „La Terenuri” s-a transformat într-un loc în care oamenilor le este teamă să se mai plimbe. 

Eu vreau să sesizez faptul că în zona bazei sportive „La Terenuri” din Mănăștur circulă și dorm pe iarbă persoane fără adăpost, în zona este unde se plimba câinii! În plus, în parcul din fața magazinului Unicarm mereu sunt prezente persoane gălăgioase care practică cerșitul, iar  părinții și copiii se tem de ei! Și în spatele stației de autobuz de la Minerva pe lângă magazine sunt persoane care practică cerșitul în mod regulat.... Vă rog să interveniți cu ajutorul Poliției Locale pentru protejarea noastră a cetățenilor.”, a relatat o clujeancă. 

În ultima perioadă, tot mai mulți clujeni au ajuns să se plângă că punctele importante și intens tranzitate din Cluj-Napoca sunt pline de oameni ai străzii care apelează la mila publicului sau manifestă un comportament deranjant. 

Comentarii Facebook