Marti 17 Septembrie

Cluj: Casă arsă din temelii și pagube însemnate într-o gospodărie din Țaga! Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit


Un incendiu devastator a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea clujeană Sântejude, comuna Țaga. O casă și două anexe gospodărești, cu o suprafață totală de aproximativ 250 de metri pătrați, au ars din temelii. 

Din fericire nu au existat victime, iar reprezentanții ISU Cluj au transmis că incendiul s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit la un cablu. 

Flăcările s-au extins extrem de rapid, deoarece în anexe erau depozitate numeroase materiale combustibile, alături de lemn și fân, ceea ce a favorizat extinderea incendiului.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus o casă și a produs pagube însemnate într-o gospodărie din localitatea Sântejude, comuna Țaga.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 02:00, iar la misiune au luat parte echipajele de la Punctul de Lucru Gherla. În paralel, forțele au fost suplimentate cu câte o autospecială de la Detașamentul Dej, respectiv Punctul de Lucru Mociu.

Incendiul s-a manifestat generalizat la acoperișul casei, precum și la două anexe, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați. În interiorul anexelor erau depozitate numeroase materiale combustibile, alături de lemn și fân, ceea ce a favorizat extinderea incendiului.

Nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, însă din păcate în urma incendiului au murit un cal și 7 găini. Pe de altă parte, pompierii au reușit să salveze un tractor și alte două anexe.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit la un cablu.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

a89ab10a-baf5-478e-8903-d2e40901a397.jpg

Comentarii Facebook